top of page

DRESSCODE

Draag alle dagen vooral waar jij je lekker in voelt. Vergeet ook je badkleding niet als je een heerlijke duik wilt nemen in het zwembad!

Als enig verzoek zouden wij het fantastisch vinden als je je op onze trouwdag houdt aan het kleurenpallet op deze pagina. Stel je voor hoe geweldig we er samen uitzien in September!

Avondzon kleurenpallet

De TGV brengt je vanaf Rotterdam in ongeveer 8 uur naar Toulouse. Het beste kun je daar een auto huren naar de locatie

CADEAUTIP          

Een lang gekoesterde wens van ons is een reis naar Azië met ons gezin. Een waanzinnige bestemming als honeymoon! Als cadeau is een bijdrage aan deze reis enorm welkom.

HOE KOM JE ER

 

Er gaan directe vluchten van Schiphol (KLM) of Brussel (Brussel Airlines). De vlucht duurt ongeveer 1.45 uur

Met de auto is het vanaf Brabant ongeveer 1150 km tot aan de trouwlocatie

PRAK

TISCH

 

 

We horen graag spoedig hoe je komt (kan in het RSVP formulier), zodat eventueel groepsvervoer overwogen kan worden naar de trouwlocatie vanaf de luchthaven Toulouse (ongeveer 1.15 uur) 

LANGER BLIJVEN?

Wil je nog wat langer blijven? De kosten zijn €100 per lodge per nacht. Je kunt dit rechtstreeks reserveren via info@domaineladoucefrance.nl

B

O

DINGEN OM TE DOEN

Een aantal aanraders om te doen! Afhankelijk van de beschikbare tijd zijn er dagtochten zoals Toulouse en de Pyreneeën. Minder tijd? Bezoek dan de historische stad AUCH of een lokale markt. Zie www.domaineladoucefrance.nl/gallery of vraag ter plaatse aan de gastvrouw of –heer. 

bottom of page